English
Afrikaans
Albanian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Basque
Belarusian
Bulgarian
Catalan
Chinese
Croatian
Czech
Danish
Dutch
Estonian
Filipino
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hindi
Hungarian
Indonesian
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Thai
Turkish
Ukrainian
Pa pagesë logo krijues. 100% falas!
I thjeshtë, intuitive dhe e menjëhershme aplikim duke e lejuar ju për të krijuar një markë të lirë Mark / logon në disa minuta dhe, mbi të gjitha, FALAS !!!
Logofactoryweb është vetë-bërë logo-krijues më të famshme dhe të përdorura me 1,630,984 logot krijuara
Provoni tani

No Email

No Subscription

No Pay

No Registrationvideo tutorial
A jeni gati? Hapni galeri dhe zgjidhni simbolin për logon tuaj!
Dëshironi të merrni logon tuaj të re edhe me e-mail dhe të abonohen në gazetën tonë? Shkruani email-adresën tuaj këtu:
DOWNLOAD


Faleminderit për përdorimin e Logofactory!A jeni të kënaqur me logon tuaj të re
të krijuar me Logofactory?
Kliko a
LIKE


666

Modifiko këtë logo
Create new logo
Select first one text
Create first your logo...!
 • Aescrawl
 • Airstrike
 • Amatic
 • Amerika
 • Archivoblack
 • Arial
 • Bearparv
 • Bebas
 • Beyond Control
 • Birdman
 • BodoniXT
 • Bradley Hand ITC
 • Brush Script
 • BullpenItalic
 • Carbon Block
 • Caviardreams
 • Cnn
 • Century Gothic
 • Comic Sans MS
 • Credit River
 • Cursive
 • Dump
 • Edo Font
 • Eraser Regular
 • Euphorig
 • Exomedium
 • Fantasy
 • Ferro Rosso
 • Free Style
 • Futura Extra Black
 • Gigi
 • Gladifilthefte
 • Gyrose
 • Good Time
 • Grutch Shaded
 • Hotpizza
 • Impact
 • Jokerman
 • Jungle Fever
 • Jurassic Park
 • JustOldFashion
 • Kasse Ultra
 • Kingrich
 • Kingsgmb
 • Kunstler
 • Lokicola
 • Magneto
 • Marlboro
 • Metro
 • Masque
 • Minercraftory
 • Monospace
 • Monotype Corsiva
 • Neord
 • Niagara
 • Palace Script
 • Philosopher
 • Polo Brush
 • Quick And Jerk
 • Ravie
 • Ringm
 • Seaside Resort
 • Sans-serif
 • Serif
 • Soria Font
 • Tahoma
 • Titania
 • Trebuchet MS
 • Times New Roman
 • Tusy Font
 • Verdana
 • Yukarimobil
N
B
I
Add new text
Bërë? Shkarko pa pagesë Logo juaj

Çfarë është një logo?

Çdo ditë shohim disa, thuajse pa e kuptuar atë, dhe ata janë imazhi përfaqësues i një kompanie apo një produkt.

Logo pasqyron temë kryesore, objektivat dhe objektivin e kompanisë apo të produktit, kështu ajo është e dëshiruar gjithmonë për të ngritur një konferencë në të cilën të sqaruar të gjitha këto aspekte me konsumatorin dhe të vënë poshtë në letër draftet e para dhe ide. Për më tepër, logo duhet të fus në një simbol apo imazh misionin Company ose karakteristikat e produktit.

Logo të bëhet një "shenjë markë" kur ajo është e regjistruar në një zyrë të përkushtuar dhe të bëhet identifikimi të njohur të një Kompanie të vetme apo një produkt të vetëm.

Ajo thjesht mund të jetë emri i kompanisë ose emrin dhe / ose një kapur-fraza dhe / ose një imazh. Shpesh logo pothuajse bëhet më popullor se emrin, kështu që vetëm simbol grafik është e mjaftueshme për të identifikuar kompanisë.
Krijimet tuaja më të fundit
FROM DESKTOP
FROM DESKTOP
FROM DESKTOP
1630984
Logos krijojnë dhe shkarkohet deri tani
Shiko Galeria me krijimet tuaja
Logofactory është i përdorim të lehtë dhe të menjëhershëm.

Ajo i jep mundësinë për të krijuar dhe të redaktoni markë drejtpërdrejt on-line dhe të shkarkoni logon e krijuar në PC tuaj.

Procesi është me të vërtetë i menjëhershëm, ajo merr 3 hapa të ketë logon tuaj.

1: zgjidhni imazhin që është më e përshtatshme për biznesin tuaj duke zgjedhur atë në galeritë mes të tashmen shumë:

2: Shkruani emrin e biznesit tuaj, ju gjithashtu mund të zgjidhni font, stili, lartësi dhe, nëse doni, të hyjë një efekt hije.

Ju gjithashtu mund të shkruani emrin që ju përdorni në rrjetet sociale apo një të paguajë-off. ju keni mundësinë për të ndryshuar ngjyra, stil dhe lartësinë edhe në këtë rast

3: Kur ju jeni të sigurt për rezultatin, klikoni mbi shigjetën në të djathtë fund dhe ju mund ta shkarkoni direkt në kompjuterin tuaj markë e krijuar.

E drejtë e thjeshtë?


Create your own Logo

Even for those who are in search of professional logo on the web today you can find many services.
From companies that specialize in creative logo design, or if you do not have clear ideas, sites of logo design inspiration. There are also platforms of online logo design contest.
Alternatively there are online logo-makers as LogoFactoryWeb.

LogoFactoryWeb is a professional Logo Maker where you create a custom logo in a few seconds, even if you are not a graphic design, and download for free only if you love it!

Si punon - Video

Zgjidh nga 658 propozimet e fotografi për logon tuaj të re !!!