English
Afrikaans
Albanian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Basque
Belarusian
Bulgarian
Catalan
Chinese
Croatian
Czech
Danish
Dutch
Estonian
Filipino
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hindi
Hungarian
Indonesian
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Thai
Turkish
Ukrainian
Gratis logotyp maker. 100% gratis!
Enkel, intuitiv och omedelbar tillämpning så att du kan skapa en gratis brä / logotype på ett par minuter, och framför allt, GRATIS !!!
Logofactoryweb är den mest kända och används self-made logo-maker med 1.413.933 logotyper som skapats
Försök nu


Är du nöjd med din nya logotyp skapades med Logofactory? Klicka på en
LIKE


666

Klicka på för att skapa dig ny logotyp
Öppna vår editor för att skapa fri logotyper

Try the new Editor to create fantastic logos


Even for those who are in search of professional logo on the web today you can find many services.
From companies that specialize in creative logo design, or if you do not have clear ideas, sites of logo design inspiration. There are also platforms of online logo design contest.
Alternatively there are logo-maker as LogoFactoryWeb where in a few seconds even if you are not a graphic design can be realized professional logos for free.Vad är en logotyp?

Varje dag ser vi en del, nästan utan att inse det, och de är den representativa bilden av ett företag eller en produkt. Logotypen skall spegla huvudtemat, målen och målet av bolaget eller av själva produkten, så det är alltid önskvärt att upprätta ett informationsmöte där klargöra alla dessa aspekter med kunden och lägga ner på papper de första utkasten och idéer. Dessutom har logotypen för att bifoga en symbol eller bild företagets uppdrag eller produktens funktioner. Logotypen blir ett "varumärke märke" när den är registrerad på en dedikerad kontor och blir erkänd identifiering av ett enskilt företag eller en enda produkt. Det kan helt enkelt vara bolaget namn eller namn och / eller en catch-fras och / eller en bild. Ofta logotypen blir nästan mer populär än namnet, så att endast den grafiska symbolen är tillräckligt för att identifiera bolaget.
Dina senaste skapelser
FROM DESKTOP
FROM DESKTOP
FROM DESKTOP
1413933
   Logotyper skapa och hämtas fram till nu
Visa galleriet med dina skapelser
Senaste bilderna Uppladdad
597   Bilder tillgängliga Visa galleriet med alla bilder tillgängliga
Logofactory är av enkel och omedelbar användning. Det ger möjlighet att skapa och redigera varumärket direkt on-line och hämta skapade logotypen på din dator. Processen är verkligen omedelbart, det tar 3 steg för att få din egen logotyp. 1: Välj den bild som är mest lämpad för din verksamhet genom att välja den i gallerierna mellan de många närvarande: 2: Ange namnet på ditt företag, kan du också välja teckensnitt, stil, höjd och, om du vill, ange en skuggeffekt. Du kan också skriva in namnet du använder på sociala nätverk eller en pay-off. Du har förmågan att ändra färg, stil och höjd i detta fall 3: När du är säker på resultatet, klicka på pilen längst ned till höger och du kan ladda ner direkt på din dator varumärket skapas. Enkelt eller hur?

Klicka på för att skapa dig ny logotyp
Öppna vår editor för att skapa fri logotyper
Välj bland 597 förslagen bilden för din nya logotyp !!!